Hye! warga selangor

Selamat Datang ke HCube Education

Home Tuition & Mengaji Al-Quran di Rumah Sekitar Selangor

Para ibubapa yang penyayang, jom dapatkan tutor & guru mengaji quran terbaik untuk anak anda. Kami akan sediakan tenaga pengajar yang berkualiti dan bersedia untuk datang ke rumah anda pada masa yang anda inginkan. Lebih selesa, mudah dan selamat.

Kawasan Liputan Kami Sekitar Selangor

Klang

Kota Kemuning

USJ

Sri Kembangan

Gombak

Bangi

Shah Alam

Glenmarie

Putra Height

Balakong

Batu Caves

Melawati

Setia Alam

Subang Bestari

Bandar Sunway

Sungai Buloh

Ampang

Sungai Besi

Bukit Jelutong

Subang Jaya

Bandar Kinrara

Rawang

Kajang

Serdang

Tonton Video Bagaimana Kami Bantu Anda Dapatkan Tutor Terbaik

Semua Tahap Sekolah

Pra-Sekolah

h

UPSR

PT3

k

SPM

Tentang HCube?

HCUBE EDUCATION RESOURCES (SSM 002563767-D) telah ditubuhkan pada 2016 dan setelah itu menjadi pilihan ibubapa untuk mendapatkan tutor-tutor yang berkualiti bagi membantu anak-anak mereka di dalam pelajaran. Kami menyediakan perkhidmatan home tuition, mengaji Al- Quran di rumah, program cuti sekolah, asas membaca, asas mengira bagi subjek-subjek utama bermula dari Pra-Sekolah, UPSR, PT3, dan SPM.

Kami menyediakan penyelesaian bagi masalah ibubapa yang tidak mempunyai masa untuk menghantar anak ke pusat tuition, risau anak mereka malu bertanya di dalam kelas dan kurang keyakinan diri.

Kami terus komited meningkatkan mutu perkhidmatan dari semasa ke semasa bagi melahirkan lebih ramai tutor berkualiti yang dapat membantu pelajar yang memerlukan bantuan di dalam pelajaran, Set-set soalan peperiksaan terkini akan diberikan kepada pelajar dan pihak tutor akan mengenalpasti kelemahannya untuk dipertingkatkan. Setiap kali kelas, tutor akan membincangkan perkembangan anak-anak tuan/puan dan di penghujung setiap bulan tutor akan memberi report card disemak oleh pada ibubapa.

Jom Belajar Bersama Tutor Kami

Kenapa Memilih HCube?

Kelas home tuition kami membantu pelajar untuk belajar dengan lebih fokus dan mudah kerana mereka diberikan tumpuan sepenuhnya oleh tutor kami sepanjang sesi pembelajaran. Jimat masa para ibubapa kerana tutor kami akan datang ke rumah anda. Anda boleh melihat sendiri anak anda belajar dan keselamatan anak anda lebih terjamin. Masalah malu bertanya dan kurang keyakinan diri kini tidak lagi menjadi penyebab anak anda tidak cemerlang di dalam pelajaran.

  • peningkatan grade peperiksaan
  • tutor berkelayakan & berpengalaman
  • pemantauan berterusan
  • report card diberi setiap bulan

Tutors

Clients

Students

Apa Kata Ibubapa Yang Berpuas Hati?

Team Pengurusan di HCube

Pertanyaan Atau Booking Tutor